perjantai 16. toukokuuta 2014

Tietoa blogista

Blogissa käsittelen kehon ja mielen hyvinvointia kuntosali- ja voimamiesharjoittelun, ravinnon sekä psyykkeeseen vaikuttavien tekijöiden kautta. Haluan tarjota neuvoja, jotka olen itse kokenut toimivaksi kehon terveyden ylläpitämisessä. Monet esittämäni asiat poikkeavat valtavirta-ajattelusta ja saattavat tuntua ristiriitaisilta. Pyrin kuitenkin perustelemaan väitteeni ja välttämään turhaa kehoilu- tai terveysjargoniaa.

Taustaa löytyy yleisurheilusta, itsepuolustuslajeista sekä kymmenen vuotta kuntosaliharjoittelusta. Harjoittelun tuloksena on tullut luomulihaa lisää lähes 30 kiloa ja voimat ovat myös moninkertaistuneet. Kiinnostus on siirtynyt kehoilusta yhä enemmän raakaan voimaan ja ihmisen fysiikan rajojen tutkimiseen.

Toivon että sivuston kautta saat ponnetta kuntosalitreenin aloittamiseen tai kehittyneempänä bodybuilderina innostusta voimamiesliikkeiden käyttöönottoon. Sama koskee terveysnäkökulmaa aina lihashuollosta elintarvikkeiden lisäaineisiin.

Pyrin kirjoittelemaan tänne ainakin kerran viikossa ja jos muu elämä sallii niin useamminkin ;)

Kuvat ovat omia töherryksiä, joita lisäilen fiiliksen mukaan ja mikäli haluan visualisoida käsiteltävän aiheen. On terapeuttista antaa kynän välillä heilua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Kysymyksiä?